Dag 3 in Istanbul
Hallo Lieverds!
Wat leuk dat jullie gereageerd hebben! Jullie reacties zijn echt leuk. Mijn klasgenootjes zijn jaloers dat ik zulke lieve kinderen in de klas heb

Vandaag hebben we weer een basisschool bezocht. Dit was een hele leuke ervaring. We hebben een rondleiding gehad en een heerlijke lunch. We hebben ook voorstellingen van kinderen gezien. Ik moet jullie verklappen dat de turkse kinderen heel erg goedkunnen dansen! Ik mocht ook meedoen aan een turkse dans. Dat vond ik heel leuk om te doen.
Na het bezoekje aan de basisschool had onze leraar een boottocht geregeld. Alleen heb ik die moeten overslaan omdat ik zeeziek ben. Dus als ik op een boot zit, word ik ziek. Ik ben daarom samen met een andere klasgenoot naar het hotel gegaan. Daar heb ik even een dutje gedaan.
Zojuist hebben we weer heel erg lekker gegeten vlakbij het hotel. De obers zijn hier heel erg lief en grappig. In Turkije zijn de mensen zo lief en aardig, dat je ook heel vaak dingen gratis krijgt! Na het avondeten hebben we nog op een terrasje gezeten en lekker iets gedronken. Het was vandaag 26 graden. Hopelijk is het in Nederland ook lekker weer. Maar goed, morgen komt er nog een verhaal. Het duurt iets langer om te reageren omdat het internet in het hotel niet altijd werkt. En het is heel erg langzaam! Daarom kan ik niet zo veel foto's erop zetten. Maar heb er genoeg gemaakt, dus jullie krijgen die hoe dan ook te zien!
Groetjes, Juf Ezzahra
hallo juf ezzahra heb je het leuk waar je bent?
groetjes meghann.
hoe gaat het. heb je de paspoorten al laten zien.groetjes meike
halo lieve juf ezzarha!!
:) bij ons heeft het internet het ook heel lang niet gedaan gelukkig is het nu weer opgelost! maar heb je daar veel andere kinderen of anderen mensen of eten? maar bij ons is het ook heel warm geweest soms wel 30 graden! groetjes demi!
hallo juf ezzahra,
bij ons is het ook heel lekker.
heb je ook gevraagt of ze die paspoortjes ook willen maken.
groetjes
sanne
:-)
lieve Ezzahra
bij ons is het rond 25-30 graden, ik vind het erg leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt en ben benieuwd naar de foto's. wij zijn nu op school bezig met een vaderdagkadootje (een placemat), kennen ze dat in Turkije ook? groetjes van Meike